Aankondiging prijsverhoging mei 2022

Per 15-05-2022

 Roosendaal, 12 april 2022.

 

Geachte relatie,
 
 
Zoals u ongetwijfeld weet zijn stijgende kosten zoals transportkosten, energiekosten, verpakkingskosten e.d. aan de orde van de dag! De beschikbaarheid van diverse grondstoffen is beperkt en tegelijkertijd stijgen de grondstofprijzen onverminderd mede door o.a. de situatie in Oekraïne.

Hierdoor zijn wij momenteel niet meer in staat de fors toegenomen kosten te absorberen en zien wij ons dan ook genoodzaakt een prijsverhoging door te voeren met ingang van 15 mei 2022. Deze prijsverhoging hebben wij weten te beperken tot 4,4%. 
 
De prijsverhoging zal gelden voor alle productgroepen, uitgezonderd slangen en (slang)assemblages (deze zijn op aanvraag). Wij hopen op uw begrip in de deze bijzonder lastige tijden en wij willen u dan ook verzekeren dat wij er alles aan doen om onze leverbetrouwbaarheid en de continuïteit van onze samenwerking te waarborgen!

Vanaf vandaag, 12 april 2022 is onze nieuwe totaalprijslijst (Excel) te downloaden via www.acess.nl/nl/websiteinfo/prijsverhoging2022/ (u dient hiervoor te zijn ingelogd) en is vanzelfsprekend eveneens op verzoek verkrijgbaar via e-mail. Onze nieuwe productkaarten kunt u vanaf 15 mei a.s. vinden op onze website. Na het inloggen krijgt u de nieuwe bruto verkoopprijzen te zien. 
 
Uiteraard worden alle orders die zijn geplaatst voor 15 mei 2022 tegen de huidige condities uitgeleverd.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Meer informatie?

Bel +31 (0)165 - 56 45 40

telefoon icon

of laat u terugbellen

Stel uw vraag

email icon

Nieuwsbrief

email icon

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Je ontvangt onze nieuwsbrief 1 - 2 keer per maand.

Acess Benelux gebruikt cookies. Meer informatie >