Palletactie CEJN Hi Visibility slanghaspel

OP=OP

Zéér interessante OP=OP palletactie: CEJN Hi Visibility slanghaspel 17m.

We hadden 'm iets meer dan een jaar geleden al; een wel zéér interessante OP=OP palletactie met de CEJN Hi Visibility slanghaspel.

We hebben met medewerking van CEJN Group inmiddels de eerste pallets ontvangen voor de nieuwe actie. En deze is niet zoals de vorige keer in de 10 meter uitvoering, maar de grotere behuizing met maar liefst 17 meter slang!

  • Hoge doorstroming en gering drukverlies
  • Langzaam, krachtig oprollen
  • Duurzame constructie
  • Soft-stop kogel voortkomt struikelen
  • Inclusief CEJN eSafe 320 koppelingen (Euro profiel)

De CEJN veiligheidshaspel is een duurzaam product dat uitstekende prestaties levert dankzij het gepatenteerde ontwerp dat, in tegenstelling tot vele andere haspels, de doorstroming niet hindert. Dit waarborgt maximaal vermogen voor de gereedschappen van de klant en bespaart zowel tijd als energie. De slanghaspel is ideaal voor een veilige werkomgeving. De lage trekkracht, slanggeleiding, PUR slang, soft-stop kogel om struikelen te voorkomen en een voorziening om knikken te voorkomen zijn veiligheidsfuncties en slechts een paar voorbeelden van hetgeen deze haspels tot de beste op de markt maakt. De haspels kunnen 180° draaien waardoor de operator zich vrij kan verplaatsen en door de lage trekkracht zijn de haspels door iedereen gemakkelijk te hanteren. Vervangen van een slang is dankzij het intelligente ontwerp eenvoudig mogelijk.

CEJN Artikelnummer 19911 2128, slang: PUR Hi-Vis, 8 x 12, 16 bar max.

€ 460,- > NU € 249,- netto, exclusief BTW en zolang de voorraad strekt.

Klik hieronder voor het productblad:

Meer informatie?

Bel +31 (0)165 - 56 45 40

telefoon icon

of laat u terugbellen

Stel uw vraag

email icon

Nieuwsbrief

email icon

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Je ontvangt onze nieuwsbrief 1 - 2 keer per maand.

Acess Benelux gebruikt cookies. Meer informatie >