Fluids


Kent u de voordelen van het gebruik van de vloeistof snelkoppelingen van CEJN, RTC, Nito in de (petro)chemie, farmacie, voedingsindustrie, kunststofsector, verpakkingsindustrie, offshore, scheepswerven, brandweer, ziekenhuizen, automotive en batterijensector?

Wij leveren deze vloeistof snelkoppelingen in diverse uitvoeringen en materialen, met- en zonder klep, voor lage- en middendruk toepassingen, en als non-drip koppeling wat druppels tijdens het verbinden en loskoppelen voorkomt, waardoor de werkomgeving schoner blijft. dit zorgt voor een maximale bescherming tegen lekkages.

500_rtc_sc-hbb_serie.jpg

Veiligheid: Snel en gemakkelijk verbinden en loskoppelen In een werkomgeving is het belangrijk om snel en gemakkelijk te kunnen verbinden en loskoppelen. Zowel CEJN, RTC en Nito biedt producten voor vloeistoffen die deze eigenschappen hebben. Dit maakt het werkproces efficiënter en sneller.

Lekvrijheid: Een andere belangrijke factor in de werkomgeving is lekvrijheid. Het is niet wenselijk om te moeten stoppen met werkzaamheden vanwege een lekkende snelkoppeling. Acess biedt producten die lekvrij zijn, zodat u zonder zorgen kunt werken.

Bestendigheid: Bestand tegen media en werkomgeving Tot slot is het belangrijk dat de snelkoppelingen bestand zijn tegen de soms agressieve media en werkomgeving waarin ze worden gebruikt. Natuurlijk denken wij graag met u mee, over het juiste type, correcte bestendigheid van koppelingshuis en gepaste (af)dichtingen zodat u zeker bent van de kwaliteit en duurzaamheid van uw CEJN, RTC of Nito vloeistof snelkoppelingen.

Wij informeren u natuurlijk graag verder, persoonlijk of via telefoon / e-mail of chat.

Meer informatie?

Bel +31 (0)165 - 56 45 40

telefoon icon

of laat u terugbellen

Stel uw vraag

email icon

Nieuwsbrief

email icon

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Je ontvangt onze nieuwsbrief 1 - 2 keer per maand.

Acess Benelux gebruikt cookies. Meer informatie >