Missie en Visie Acess Benelux BV

Missie en Visie 

•Strategie:

Acess Benelux is al 30 jaar een onafhankelijk snelkoppelingen specialist. De strategie van Acess Benelux is er dan ook op gericht om te allen tijde de hoogste kwaliteit, service, ontwikkeling en innovatie op een transparante manier aan te kunnen bieden. Door continu te blijven investeren in innovatie, groei en service wil Acess Benelux een kwalitatief toonaangevende en vernieuwende aanbieder van snelkoppelingen zijn en blijven.

Missie:                                                                                                                                            
Met de wetenschap dat er binnen de (snel)koppelingenbranche in de Benelux ongekend veel onbeantwoorde vragen en onbegrensde mogelijkheden zijn heeft Acess Benelux als missie het traditionele klantenhandling binnen de (snel)koppelingen wereld in de Benelux op een maatschappelijk verantwoorde en vooruitstrevende manier te veranderen. Door middel van het transparant aanbieden van technisch bewezen innovatieve premium producten en toebehoren willen wij de mogelijkheden binnen de snelkoppelingen wereld bereikbaar maken voor iedereen met als doel verbindingstechniek betaalbaar te maken en te houden. Nu en in de toekomst.
Visie:                                                                                                                                                
Acess Benelux wil haar missie bewerkstelligen door de markt kennis te laten maken met de innovatieve, technisch hoogwaardige producten van onze gerenommeerde fabrikanten , om zo de meest innovatieve en kwalitatieve producten en oplossingen te kunnen bieden. Enerzijds door onze ruime technische kennis en ervaring, anderzijds het doorontwikkelen van bewezen producten, maar ook door implementatie van totaal nieuwe productontwikkelingen en verbreding van ons leveringspakket.

 

(26-01-2023)

Meer informatie?

Bel +31 (0)165 - 56 45 40

telefoon icon

of laat u terugbellen

Stel uw vraag

email icon

Nieuwsbrief

email icon

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Je ontvangt onze nieuwsbrief 1 - 2 keer per maand.

Acess Benelux gebruikt cookies. Meer informatie >