Benelux en Projects

Acess Benelux is importeur van snelkoppelingen en levert deze aan OEM, technische handel en eindgebruikers. We denken graag mee met onze klanten waardoor en waarvoor we steeds nieuwe producten ontwikkelen. Eén van deze ontwikkelingen was het bedenken, produceren en installeren van complete behandelunits voor nierdialyse. Eertijds begonnen met de snelkoppeling, nu totaalleverancier van de behandelunits. Deze specialistische kennis en kunde hebben we in een apart bedrijf ondergebracht: Acess Projects. Hierin hebben we de beschikking over gekwalificeerde installatieteams die 24/7 elk ziekenhuis in de Benelux kunnen bedienen. Kwaliteit en Veiligheid staan bij Acess Benelux en Acess Projects voorop. Dat vinden wij niet alleen, we kunnen het ook bewijzen.

ISO

Onze kwaliteitssystemen zijn de basis voor het leveren van kwaliteit. Kwaliteit is voor ons het voldoen aan eisen en verwachtingen van onze klanten, onze eigen richtlijnen en het werken binnen de gestelde wet- en regelgeving.  We hebben de organisaties daarop ingericht, rekening houdend met de principes en de eisen van de norm “NEN-EN-ISO 9001:2008 Kwaliteitssystemen”. Dit systeem is niet alleen op borging gericht, maar vooral op verbetering, want wij willen onze organisaties  en dienstverlening voortdurend professionaliseren. De door onze beide bedrijven behaalde ISO-certificaten bevestigen de kwaliteit die wij voor ogen hebben.

VCA*

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. VCA is bedoeld om de medewerkers van Acess Projects B.V. op de locaties waar zij werkzaamheden uitvoeren veilig(er) te laten werken en ongelukken te voorkomen. Het door Acess Projects B.V. behaalde VCA*-certificaat geeft aan dat wordt voldaan aan eisen omtrent veiligheid, arbeidsomstandigheden (arbo) en milieu.

Meer informatie?

Bel +31 (0)165 - 56 45 40

telefoon icon

of laat u terugbellen

Stel uw vraag

email icon

Nieuwsbrief

email icon

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Je ontvangt onze nieuwsbrief 1 - 2 keer per maand.

Acess Benelux gebruikt cookies. Meer informatie >