Hoe zit het met OETIKER snelkoppelingen?

In augustus 2012 heeft ‘Hans Oetiker AG Maschinen- und Apparatefabrik’ haar snelkoppelingendivisie verkocht. Door die overname zijn deze snelkoppelingen onder de naam “OETIKER” opgehouden te bestaan. Voor de slangklemmen is echter deze merknaam nog steeds van toepassing.

In 2013 heeft de technisch directeur van het bedrijf dat de Oetiker snelkoppelingendivisie verwierf zich verzelfstandigd en RTC Coupling Technology opgericht. Alle kennis van de modellen uit het voorheen als ‘Oetiker’ bekende snelkoppelingenpakket is bij RTC Coupling Technology volledig en uit de eerste hand aanwezig.

Wij gaan er vanuit dat u gewoon de voorheen als ‘Oetiker’ bekende modellen wilt blijven bestellen zoals u al jaren gewend was. Dat is geen probleem, u kunt de dezelfde artikelnummers blijven gebruiken.

RTC Coupling Technology heeft hoogwaardige producten op de markt gebracht waarmee ze zich kunnen meten met de beste merken. Waar ‘Oetiker’ in 2012 met de snelkoppelingen stopte is RTC Coupling Technology verder gegaan. Niet alleen zijn er koppelingen met nieuwe aansluitingen aan het pakket toegevoegd, de koppelingen worden waar mogelijk ook verbeterd. Enkele voorbeelden: Door een nieuwe klep en klepveer is de flow van de SVSR (zware serie) met 30% verbeterd en RTC heeft een knik-koppeling met het Atlas Copco QIC 10 profiel aan het pakket toegevoegd.

Door een compromisloze keuze voor goede materialen gekoppeld aan moderne bewerkingsmethoden is de productiekwaliteit bij RTC Coupling Technology naar de laatste stand van de techniek gewaarborgd.

Door gebruik te maken van de nieuwste machines is het vervaardigen van kleine series beter mogelijk. Hierdoor is maatwerk in bijvoorbeeld RVS 316 of andere materialen voor een veel bredere groep gebruikers toegankelijk geworden. 

Onze medewerkers kennen alle ins en outs, onze product-specialisten hebben reeds jarenlang ervaring met het complete pakket; daarnaast is RTC Coupling Technology een fabriek die meedenkt en constant ontwikkelt.

Meer informatie?

Bel +31 (0)165 - 56 45 40

telefoon icon

of laat u terugbellen

Stel uw vraag

email icon

Nieuwsbrief

email icon

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Je ontvangt onze nieuwsbrief 1 - 2 keer per maand.

Acess Benelux gebruikt cookies. Meer informatie >