Kennismaken met Acess

Acess heeft een breed snelkoppelingen programma, uitwisselbaar met en passend op bijna alle snelkoppelingen van toonaangevende merken zoals Prevost, Walther, Parker, Rectus, Tema, Oetiker, Hasco, DME, Orion, PCL, Cejn, Stucchi, Faster, DNP en vele anderen. We zijn al 30 jaar gespecialiseerd in snelkoppelingen en doen zaken met diverse fabrikanten.

Voor veel mensen maakt de verscheidenheid aan merken en typen snelkoppelingen deze markt ondoorzichtig  en ingewikkeld. Als je een bepaald merk en type gebruikt moet je dan tot in lengte van jaren datzelfde merk en type blijven kopen omdat iets anders niet past? Vroeger was dat inderdaad vaak het geval en was men aan de genade van die fabrikant overgeleverd. In de laatste jaren is daarin een kentering gekomen. Mede door de Europese druk om te standaardiseren zijn verschillende profielen ISO genormeerd, andere profielen zijn door de markt gestandaardiseerd. Veel koppeling-fabrikanten maken nu koppeling die uitwisselbaar zijn met de koppelingen die hun concurrenten maken. Daardoor ontstaat er weer een gezonde markt waar vraag en aanbod in een gelijkwaardige positie komen.

Acess is een van de voorlopers in deze ontwikkeling en kent de specificaties van zowel de originele als uitwisselbare producten. Hierdoor kunnen we voor elke toepassing een goed advies geven.

Een belangrijke partner voor Acess is CEJN, de vooraanstaande Zweedse fabrikant van kwaliteitskoppelingen voor pneumatiek, hydrauliek en vloeistoffen. Het pneumatiek programma van CEJN voorziet in het upgraden van bestaande standaard koppelingsystemen naar veilige en energiezuinige systemen. 

Meer informatie?

Bel +31 (0)165 - 56 45 40

telefoon icon

of laat u terugbellen

Stel uw vraag

email icon

Nieuwsbrief

email icon

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Je ontvangt onze nieuwsbrief 1 - 2 keer per maand.

Acess Benelux gebruikt cookies. Meer informatie >