Hydraulics


U werkt met hydraulische snelkoppelingen? Hieronder wat informatie over het correcte gebruik hiervan (en de gevaren van incorrect gebruik):

Snel en eenvoudig aansluiten: met een hydraulische snelkoppeling van CEJN, RTC en Holmbury is het mogelijk om snel en eenvoudig verbindingen te maken tussen de verschillende onderdelen van een hydraulische installatie. Hierdoor kunnen werkzaamheden snel en efficiënt worden uitgevoerd. Acess levert ook hydraulische multikoppelingen, zodat u in één handeling meerdere lijnen kunt aansluiten.

500_multi-x-gii-group-cejn-cropped.jpg

Verschillende drukniveaus: onze snelkoppelingen zijn beschikbaar voor lage, hoge en ultrahoge drukniveaus, zodat er voor elke toepassing een geschikte oplossing beschikbaar is. Hierdoor kunnen ook complexe hydraulische systemen eenvoudig worden aangesloten.

Veiligheid en betrouwbaarheid: onveilig gebruik van hydrauliek kan gevaarlijke situaties veroorzaken, waaronder lekkages en breuken die zowel het milieu als de werkomgeving kunnen schaden. Het is daarom belangrijk om altijd de juiste snelkoppelingen te gebruiken en deze regelmatig te inspecteren op eventuele beschadigingen. Onjuist gebruik van snelkoppelingen kan ook leiden tot drukverlies in de installatie, wat op zijn beurt weer tot onvolledige uitvoering van werkzaamheden kan leiden. In sommige gevallen kan onveilig gebruik van hydrauliek ook leiden tot persoonlijk letsel, zoals snijwonden of verwondingen door rondvliegend materiaal. Het is daarom van groot belang om altijd de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen en de richtlijnen op het gebied van veiligheid te volgen!

De snelkoppelingen van  CEJN, RTC en Holmbury zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid, zodat de gebruiker zich bij correct gebruik geen zorgen hoeft te maken over deze risico's. Wilt u meer informatie over het juiste type voor uw toepassing? Wij informeren u natuurlijk graag verder, persoonlijk of via telefoon / e-mail of chat.

Meer informatie?

Bel +31 (0)165 - 56 45 40

telefoon icon

of laat u terugbellen

Stel uw vraag

email icon

Nieuwsbrief

email icon

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Je ontvangt onze nieuwsbrief 1 - 2 keer per maand.

Acess Benelux gebruikt cookies. Meer informatie >